EDELSTENEN BEHANDELING

30 minuten - €45

Edelstenen ( en mineralen) zijn natuurproducten uit Moeder Aarde. Ze ontstonden tientallen miljoenen jaren geleden door natuurlijke processen. Het oudste mineraal is wel meer dan 4 miljard jaar oud! Edelstenen vind je over de hele wereld. Bovendien is iedere steen uniek en zeldzaam. Ze zijn dus terecht schatten van de aarde. Het blijft geluk hebben als je één van deze spirituele stenen vindt in onze stenen winkel!

Zo ontstaan Mineralen en Edelstenen

Kristallen komen op verschillende manieren tot stand. Sommige stenen zijn verhardingen van lava, andere van sedimenten zoals zand, klei of grind. Ook zijn sommige mineralen ontstaan onder extreme druk of hitte.

Spirituele Edelstenen vormen en figuren

Edelstenen, mineralen en kristallen hebben vaak een symbolische vorm. Natuurstenen worden namelijk vaak voor energiewerk gebruikt. Ze helpen ook bij spirituele groei en spirituele ontwikkeling. De vorm heeft volgens velen invloed op de steenkracht. Dat zie je bijvoorbeeld terug in Edelstenen Jaderollers en Edelstenen Guasha scrapers. De 'Feng Shui' gebruikt ze voor een fijne flow in huis. En wat dacht je van Edelstenen massagetools voor een spirituele massage en Edelstenen stukken om edelsteenwater te maken? 

Steengoede energie noem ik dat!

Een zachte gelaatsbehandeling met edelstenen :

30 minuten - €45
- Reiniging 
- Scrub
- Serum 
- Edelstenen massage
- Jade roller
- Dagcrème