LPG endermologie

Professionele lipomassage die helpt tegen fysieke en esthetische klachten  :

- Bij fibromyalgie
- Afbreken van vetcellen
- Tegen appelsienenhuid (cellulitis in de volksmond)
- Tegen spierkrampen
- Tegen slechte doorbloeding
- Anti rimpel
- Vervaagd littekens
- Houdt de huid soepel 

De behandelingen zijn volledig pijnloos en worden als relaxerend ervaren. 



 * Een kuur dient binnen de 6 maanden voldaan te zijn. Tenzij er sprake is van sluiting van de praktijk door coronamaatregelen of andere onvoorziene omstandigheden.


Supplement DTI

Gebruik uw LPG endermologie body crème mét het DTI toestel vlak na uw LPG endermologie behandeling en
verkrijg nóg beter resultaat! 

Te koop in de praktijk of via de online winkel
Te koop in de praktijk of via de online winkel

3 unieke technologieën:

Werking:

De efficy is een medisch-esthetisch toestel dat werkt op basis van radiofrequentie dat de huid in de diepte stimuleert om op een natuurlijke wijze steviger en voller te worden, waardoor uw oogleden, gelaat, hals en decolleté een jongere en frissere uitstraling krijgt.


1. Radiofrequentie: globale anti-aging

Eerst wordt er een radiofrequente energiegolf uitgezonden over de huid, waardoor de cellen die veel water bevatten (bv: vetcellen, talgklieren, ...) deze energie opnemen. Deze energie wordt omgezet in warmte, waardoor de collageenvezels samentrekken en de huid opspant.

Deze vrijgekomen warmte zal de ideale temperatuur geven om andere cellen (bv: fibroblasten, ...) beter te doen werken. Zo kan er meer collageen aangemaakt worden en wordt uw huid op langere termijn steviger en ook voller. Rimpels worden minder diep de elasticiteit en het uitzicht van de huid verbetert. Rondom de ogen zorgt deze versteviging voor een natuurlijke lift.


2. Vacuum push-pull: vochtafdrijvend

De radiofrequente behandeling kan tegelijkertijd aangevuld worden met vacuumtherapie. Hierdoor wordt de bloedtoevoer nog extra gestimuleerd waardoor extra zuurstof en voedingsstoffen worden aangevoerd, maar ook afvalstoffen en overtollig vocht gemakkelijker worden afgevoerd naar oa de lymfeklieren.


3. DTI:

Als laatste wordt een serum zoals: collageen, hyaluronzuur of vitamines op de huid aangebracht om in de diepere lagen van de huid op te nemen. Onze huid bevat kleine poortjes die positief en negatief geladen zijn (polarisatie), waardoor sommige bestanddelen gemakkelijk worden opgenomen door de huid en andere moeilijker. Met deze laatste stap wordt de polariteit van de huid zeer lokaal veranderd waardoor collageen of vitamines diep in de huid kunnen opgenomen worden. Als de behandeling gestopt wordt, herstelt de normale polarisatie van de huid zich direct. Deze technologie maakt het mogelijk om op verschillende diepten te kunnen werken, waardoor een zeer gerichte behandeling mogelijk is.

Resultaat voorbeeld
Resultaat voorbeeld

Prijs supplement DTI :
Creme LIPO of CELULLITE : €55,00
DTI : €20

Btw: BE0681889709 , Rekeningnr: BE88 97318204 0641