Happy Soaps - Deodorant

Niet in voorraad

Geur :

De HappySoaps deodorants zijn in verschillende geuren verkrijgbaar.
Schrijf in de notities bij het afrekenen welke geur je graag wil.


- Limoen & Kokos
- Rozemarijn & Pepermunt
- Lavendel
- Neutraal
- Sweet Roots (aardachtig en zoet)
- Sinaasappel
- Eucalyptus & Lemongrass

De HappySoaps Natuurlijke Deodorant zijn:

100% PLASTICVRIJ
VEGAN

DIERPROEFVRIJ
NATUURLIJKE DEODORANT
CRUELTY FREE
MET ETHERISCHE OLIËN
GAAT 2 TOT 3 MAANDEN MEE

50 ML

HANDGEMAAKT IN NEDERLAND MET <3

Een paar natuurlijke bestandsdelen uitgelicht ?
Shea Butter ?
Dit ingrediënt werkt verzachtend en rustgevend op de huid. Wat Shea Butter zo bijzonder en onderscheidend maakt van andere natuurlijke oliën is het hoge gehalte aan verzorgende eigenschappen hierin. Doordat Shea Butter zo'n hoog gehalte heeft, ondersteunt Shea Butter je huid sterk in het herstellend vermogen. Wij zijn enorm dol op Shea Butter! Daarom vind je het in veel van onze producten: deze deodorant, zeep en natuurlijk onze beroemde Shampoo Bars!

Kokosolie ?
Natuurlijke huidverzorging in een bruin jasje! Kokosolie is heel geschikt als natuurlijke huidverzorging. Het maakt je huid zachter, heeft voedende eigenschappen en beschermt de huid. Een waardig ingrediënt voor de gevoelige huid van de oksels.

Zonnebloemolie ?
Gele vrolijkheid! Deze mooie bloem heeft een mild effect op de huid. De olie laat daarbij geen vettige laag achter. Zonnebloemolie wordt ook veel gebruikt door masseurs. Het heeft een heel prettig en masserend effect. Daardoor is het ingrediënt ook helemaal geschikt als natuurlijk bestandsdeel in deodorant!

Plasticvrije keuze en gaat langer mee
Door de natuurlijke ingrediënten maak je een bewuste keuze. Je bespaart daarnaast ook nog flink op de vervuilende traditionele deodorantflessen. Een potje smeerbare deodorant gaat zo'n drie maanden mee. Goed voor het jou, het milieu én je portemonnee!

Hoe gebruik je de smeerbare deodorant?
Zeg nee tegen spray! Smeerbare deodorant werkt anders dan traditionele deo. Dat kan aan het begin wat wennen zijn, maar als je eenmaal gewend bent wil je niet anders. We helpen je met de volgende stappen graag op weg:

1) Draai het plasticvrije potje open.
2) Haal met je wijsvinger (of duim, middelvinger, ringvinger of pink - het maakt ons niet uit ?) een beetje smeerbare deodorant uit het potje, ongeveer ter grootte van een erwt.
3) Breng de smeerbare deodorant aan op je oksel. Dit doe je door het uit te smeren over de huid.
4) Draai het potje weer dicht en voilà! Je bent de hele dag beschermd.

Handgemaakt in Nederland ??
Lokaal geproduceerd met liefde. De deodorant van HappySoaps komt gewoon uit Nederland, waar wij het natuurlijke product liefdevol met de hand maken.

9,00 €
Btw: BE0681889709 , Rekeningnr: BE88 97318204 0641