Laouta Beach Body Oil - Cacao

Beschrijving

Deze natuurlijke Beach Body Oil van Laouta is ontwikkeld met Cacao en Hippophae (duindoorn). Cacao is een grote bron van antioxidanten en de redder in nood voor mensen met een gevoelige huid. Het helpt jeuk voorkomen en dus geschikt tegen veel huidziektes. Daarnaast heeft cacao helende eigenschappen. De antioxidanten vervagen littekens en striae. Cacao heeft een lichte 'shimmer' in de olie. De 'heerlijke' Beach olie is verrijkt met kruidenextracten en voedende oliën voor een optimale hydratatie. De SPF6 factor beschermt de huid tegen UVA en UVB stralen en biedt een levendige, gouden en langhoudende bruining. Ook een mooi detail; de ECO verpakking is gemaakt van suikerriet met het certificaat 'I am Green'.

  • Handgemaakt in Griekenland
  • SPF 6
  • Gemaakt met essentiële oliën
  • Vrij van synthetische kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Ontwikkeld met onder andere cacao, hippophae, amandelolie en olijfolie

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik zo vaak als je wilt in de zon of zonnebank voor een diepe kleur.

Let op:

De olie bevat geen hoge SPF. Bij het bruinen raden we aan om te gebruiken in combinatie met een zonnebrandmiddel met een hogere SPF (Minimaal factor 30). Het product is geen zelfbruiner. Overmatige blootstelling aan de zon vormt een ernstige bedreiging voor de gezondheid.

Ingrediënten: Sweet Almond Oil, Coconut Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olive Oil, Cocoa Seed Powder, Vit E, Sunflower Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Parfum , Mica, Pepper Fruit Extract, Calendula Flower Extract, Alkanna Extract. Filters: Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane.

20,00 € 25,00 €
Btw: BE0681889709 , Rekeningnr: BE88 97318204 0641