Laouta Beach Body Oil - Fig

Beschrijving

Deze natuurlijke Beach Body Oil van Laouta is ontwikkeld met Fig (vijg) en Hippophae (duindoorn). Vijgen voeden je lichaam met allerlei mineralen en vitaminen. Een vijg bevat veel voedingswaarden zoals vitamine A en C. Vitamine A zorgt voor een mooie, gezonde glans van de huid. Vitamine C is een antioxidant en beschermt de huid tegen veroudering. De 'heerlijke' Beach olie is verrijkt met kruidenextracten en voedende oliën voor een optimale hydratatie. De SPF 6 factor beschermt de huid tegen UVA/UVB stralen en biedt een levendige, gouden en langhoudende bruining. Ook een mooi detail; de ECO verpakking is gemaakt van suikerriet met het certificaat 'I am Green'.

  • Handgemaakt in Griekenland
  • SPF 6
  • Gemaakt met essentiële oliën
  • Vrij van synthetische kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Ontwikkeld met onder andere vijg, hippophae, amandelolie en olijfolie

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik zo vaak als je wilt in de zon of zonnebank voor een diepe kleur.

Let op:

De olie bevat geen hoge SPF. Bij het bruinen raden we aan om te gebruiken in combinatie met een zonnebrandmiddel met een hogere SPF (Minimaal factor 30). Het product is geen zelfbruiner. Overmatige blootstelling aan de zon vormt een ernstige bedreiging voor de gezondheid.

Ingrediënten: Sweet Almond Oil, Coconut Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olive Oil, Sunflower Seed Oil, Vitamine E, Parfum, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Fig Fruit Extract, Peeper Fruit Extract, Calendula Flower Extract, Alkanna Extract. Filters; Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane

20,00 € 25,00 €
Btw: BE0681889709 , Rekeningnr: BE88 97318204 0641