Laouta Beach Body Oil - Mastic

Beschrijving

Deze natuurlijke Beach Body Oil van Laouta is ontwikkeld met Mastic (mastiek) en Hippophae (duindoorn). Mastiek is hars van mastiekbomen die alleen voorkomen op het Griekse eiland Chios. De hars is heel bijzonder omdat het snel de huid herstelt. Het helpt bij diverse huidproblemen, zoals ontstekingen, brandwonden, verbranding van de zon en bij het verminderen van rimpels. Het wordt ook wel de 'natuurlijke' botox genoemd. De 'heerlijke' Beach olie is verrijkt met kruidenextracten en voedende oliën voor een optimale hydratatie. De SPF6 factor beschermt de huid tegen UVA en UVB stralen en biedt een levendige, gouden en langhoudende bruining. Ook nog zo'n mooi detail; de ECO verpakking is gemaakt van suikerriet met het certificaat 'I am Green'.

  • Handgemaakt in Griekenland
  • SPF 6
  • Gemaakt met essentiële oliën
  • Vrij van synthetische kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Ontwikkeld met onder andere mastiek, Hippophae, amandelolie en olijfolie

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik zo vaak als je wilt in de zon of zonnebank voor een diepe kleur.

Let op:

De olie bevat geen hoge SPF. Bij het bruinen raden we aan om te gebruiken in combinatie met een zonnebrandmiddel met een hogere SPF (Minimaal factor 30). Het product is geen zelfbruiner. Overmatige blootstelling aan de zon vormt een ernstige bedreiging voor de gezondheid.

Ingrediënten: Sweet Almond Oil, Coconut Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olive Oil, Vit E, Sunflower Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Mastic Gum Oil, Pepper Fruit Extract, Calendula Flower Extract, Alkanna Extract.Filters: Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane. 

20,00 € 25,00 €
Btw: BE0681889709 , Rekeningnr: BE88 97318204 0641