SprayTan Sienna X

Sienna X

Producten met een uitstekende
prijs kwaliteitsverhouding

De Sienna X producten hebben een top kwaliteit aan ingrediënten. Onze spraytan vloeistoffen hebben bijvoorbeeld verschillende huidvriendelijke toevoegingen. De Sienna X spraytan producten kenmerken zich door een zeer natuurlijke kleur en een fijne geur.

- GELIEVE DE DAG VOORAF UW VOLLEDIGE LICHAAM TE SCRUBBEN.
- DE DAG ZELF LOSSE KLEDING DRAGEN
- GÉÉN DEO, PARFUM, BODYLOTION, ... DRAGEN.

Prijzen (full body) :

Losse beurt : €35
3 Beurten : €102
5 Beurten : €165
10 Beurten : €300


BELANGRIJKE INFORMATIE: 
Voorafgaand van de behandeling :


Exfoliëer regelmatig, vooral de nacht voor je tan. Dit kan met Sienna X body scrub op een droge huid.
Wax of scheer 24/48 uur voorafgaand aan de behandeling, zodat de poriën tijd hebben te sluiten. Puntjes in de poriën kunnen zichtbaar worden na de tanning.
NIET hydrateren of gebruik van huidlotions op de dag van uw tan. Verwijder make-up, deodorant, lotions en parfum VOORDAT je kleurtje krijgt, anders kunnen ze fungeren als een barrière.
Draag losse donkere kleding en loszittende schoenen. De tan kan je uit wassen bij de meeste kleding, maar kunnen lichter gekleurde items, vlekken veroorzaken. Strakke kleding zorgt ervoor dat de tan eraf wrijft gedurende de ontwikkeltijd.
• Als u nog geen pray tan heeft gehad, of u hebt een gevoelige huid, is het raadzaam om een patchtest 24 uur voorafgaand aan onze behandeling te doen.
• Na het tannen, geen wimpers of wenkbrauwen verven.
• Het is raadzaam om contactlenzen te verwijderen voor de tan, ze kunnen worden gekleurd of vervuild.
• Draag zwemkleding, donker ondergoed of een wegwerpstring.


Contra-indicaties


Bij twijfel vraag je toestemming van de huisarts.

Zwangerschap & hormoontherapie

Het eerste trimester van de zwangerschap niet. Hormoonbehandelingen en sommige medicijnen kunnen interfereren met het resultaat van de tan.

Astma


Klanten die lijden aan ademhalingsproblemen, zoals astma, moeten hun arts alvorens een spray tan, raadplegen. Wij willen in dit geval schriftelijke toestemming van de huisarts.

Recente huidbehandelingen
Nooit direct na enige hitte of huidsensibiliserende behandelingen zoals waxen, elektrolyse, dermabrasie, laserbehandeling of een sauna, of als de huid erytheem (abnormale rood) is - veroorzaakt door zonverbranding of soortgelijke. Je moet op je hoede zijn voor botox, fllers en eventuele recente cosmetische producten - schriftelijke toestemming van jou als klant wordt in dit geval aangevraagd.

Recente piercings of tatoeages
Deze moeten volledig genezen zijn. 

Huidklachten
Eczeem, psoriasis of andere huidziekten en aandoeningen - de tan zal vastklampen aan een droge huid en kan er schilferig uitzien. Geen spray tanning als een u open wonden of snijwonden heeft.
Acne-klanten worden verwezen naar hun huisarts / consultant voor schriftelijke toestemming . Vitiligo is een chronische huidaandoening die veroorzaakt verlies van pigment resulteert in onregelmatige bleke plekken op de huid, zie hieronder;

Kanker
Cliënten die een behandeling voor kanker ondergaan en die onder de zorg van een arts - chemotherapie patiënten hebben een extra gevoelige huid, dus dit is geen goede moment om een spray tan te krijgen. Vraag raad en toestemming aan uw arts en neem dit mee als schriftelijke toestemming.

Suikerziekte
Hoewel DHA een suiker is, kan het Diabetici een extra kleurtje geven zolang zij hun aanbevolen behandelingen volgen en geen open wonden hebben. Hier hebben wij ook ALTIJD een schriftelijke toestemming van uw behandelende arts nodig.

Allergieën
Als u eventuele gevoeligheden heeft, moet allereerst een patchtest gedaan worden. 

Btw: BE0681889709 , Rekeningnr: BE88 97318204 0641