WAXEN

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN WAXEN OF HARSEN?

  1. Haren blijven tot wel 4 weken weg.
  2. Je haren groeien na het ontharen fijner en zachter terug.
  3. Je verwijdert haren met wortel en al uit het haarzakje. Door vaker te harsen raken deze haarzakjes soms beschadigd, waardoor de haren helemaal niet meer terugkomen.
  4. Waxen is geschikt voor mannen en vrouwen.
  5. Bij het epileren met pincet trek je er steeds slechts 1 haartje uit, terwijl je met harsen of waxen een grote hoeveelheid haartjes in één keer verwijdert.

In de beginfase lijken de haren 'sneller' terug te groeien. Dit heeft te maken met de verschillende groeifasen waarin de haren zich bevinden. Zie je na een week weer haartjes, dan komt dit doordat er haartjes vlak onder de huid zaten op het moment van harsen. Wanneer je de behandeling regelmatig herhaalt, hebben de haren na verloop van tijd dezelfde lengte. Het resultaat: langdurig plezier van een gladde huid. Of je nu je wenkbrauwen, bovenlip, benen, bikinilijn, rug of buik wilt laten ontharen; met waxing heb je wekenlang geen omkijken meer naar opvallende en ontsierende haren.

GOED OM TE WETEN

  • Draag op de dag van het harsen losse kleding om irritatie van de behandelde huid te voorkomen.
  • In verband met de grip van de wax moeten de haren vaak minimaal 0,5 tot 1 cm lang zijn om weer gewaxt te kunnen worden. Een prima oefening voor iedereen met weinig geduld!
  • Laat het waxen over aan een waxspecialist. Die zorgt ervoor dat de wax op de juiste temperatuur is, waardoor je geen risico loopt op verbranding. Een waxprofessional denkt ook aan de hygiëne en de nazorg: je huid wordt vooraf en achteraf gedesinfecteerd en ingesmeerd met een kalmerende lotion.
  • Scrub je huid een dag van tevoren wanneer je een behandeling voor je bikinilijn of een Brazilian wax neemt. Zo verwijder je alle dode huidcellen.

PRIJZEN

ONDERARMEN €15

ONDER- EN BOVENARMEN €35.00

OKSELS €20.00

HELE RUG €35.00

HANDEN €8,00

ONDERBENEN €25.00

BOVENBENEN €25.00

ONDER- EN BOVENBENEN €40.00

VOETEN €8.00

WANGEN + KAAKLIJN €12.00

BOVENLIP €8,00

KIN €8,00

WENKBRAUWEN vanaf €10.00


Btw: BE0681889709 , Rekeningnr: BE88 97318204 0641